You have no items in your shopping cart.

Subtotal: 0,00 kr

Utveksling & Retur

 

Vi ønsker at du skal være helt fornøyd med kjøpet ditt

Å returnere et element kunne ikke vært enklere. Prøv å handle fra komforten av ditt eget hjem, og hvis du trenger å returnere det, vil du få bytte eller returnere 14 dager fra dagen du mottar bestillingen.

Vær sikker på at varene dine er nye, ubrukte og uten vår nettbutikk og designerklærmer fortsatt festet. Returneringer som ikke overholder retningslinjene våre, vil ikke bli akseptert og returnert til kunden.

Ta kontakt med vårt kundeserviceteam hvis du har flere spørsmål.

Retur av kjøpet ditt

1. Søk bare om et RMA-nummer (Return Merchandise Authorization) innen 14 dager etter mottak av bestillingen.

2. Logg inn på kontoen din og under Mine bestillinger, velg bestillingsnummeret med elementene du vil returnere.

3. Klikk på CREATE A RETURN / EXCHANGE-knappen og følg trinnene

4. Merk av for å godta våre returregler. Vi vil da sende deg en e-post med din RMA (Returns Merchandise Authorization) og kurerreferansenummer.

For å sikre at avkastningen din er dekket av vår gratis returpolicy, må du returnere den fra samme land som den ble levert til. Ordrer returnert fra et annet reisemål kan medføre ekstra kostnader og bli forsinket i toll.

Vi foretrekker at varene returneres til oss gjennom vår egen tjeneste slik at de er beskyttet og forsikret. Du kan returnere med noen sikre midler, men vi kan ikke påta seg noe ansvar.

Mottakelse av refusjon

Din tilbakebetaling krediteres den opprinnelige betalingsmåten eller som en kreditt på kontoen din.

Vær oppmerksom på at på grunn av ulike behandlingstider mellom betalingsleverandører kan tilbakebetalinger ta opptil 10 virkedager for å vises på kontoen din.

Vår forretningspolitikk

Alle elementer må være nye, ubrukte og fortsatt festet med hele vårt nettsted og designer plaggetiketter. Returneringer som ikke overholder retningslinjene våre, vil ikke bli akseptert og returnert til kunden.

Gjentatt avkastning

Vi tilbyr en fleksibel returrett for å gjøre online shoppingopplevelsen enda enklere. Vi overvåker antall avkastninger som kundene har gjort, og eventuelle fortsatte innløsninger vil bli merket etter eget skjønn, og kan ikke godkjennes eller føre til at kontoen din lukkes.

Sen retur

Kjøpet ditt skal returneres til oss innen 28 dager etter mottak av bestillingen.

sko

Når du prøver på skoene, vær forsiktig så du ikke klør på sålene eller merker skoboksene. Avkastningen må også inkludere støvposen og esken som de betraktes som en del av produktet. Vennligst sett skoboksen i en annen boks for å unngå skade under frakt.

Defekte varer

Varer anses å være defekte hvis de blir skadet eller hvis en produksjonsfeil oppstår innen seks måneder etter kjøpet. Elementer som er skadet ved normal slitasje betraktes ikke som feil.

Hvis varen din er feil når du mottar den, kan du returnere den for refusjon. Bare søk om RMA-nummeret ditt (Returns Merchandise Authorization) og returner de defekte varene til oss innen 30 dager etter mottak av varene.